718, κομμάτι της ιστορίας

ο τηλεφωνικός κωδικός που κρατά ζωντανό το παρελθόν και φέρνει στη μνήμη την εποχή που ξεκίνησε η πορεία προς το όνειρο, τότε, στη Νέα Υόρκη.

Σήμερα, το 718 προσφέρει ένα νέο ταξίδι γαστριμαργικής περιπέτειας με αφετηρία την οδό Λεοντίδη 6, στο Πανόραμα.

Έτοιμο να σας φιλοξενήσει στον εντυπωσιακό του χώρο, όπου λιτές πινελιές μοντέρνου ύφους από γραμμές ξύλου συναντούν το μέταλλο, το μάρμαρο και το γυαλί και χαρίζουν μια πληθωρικότητα στη ζεστή του ατμόσφαιρα.

«Ψαγμένες» γεύσεις αυθεντικής κρεατοφαγικής κουλτούρας

Για μοναδική fine dining εμπειρία.

Το 718 ήρθε για να αλλάξει τις συνήθειες της πόλης, να αναστατώσει το γαστρονομικό τοπίο ή καλύτερα να το απογειώσει. Δημιουργήθηκε με όλες τις προδιαγραφές ενός σύγχρονου fine dining εστιατορίου, με γοητευτική τοποθεσία και ακόμα πιο εντυπωσιακή θέα, μοναδική αισθητική, εξαιρετικό σέρβις και κονσεπτικά πιάτα συνοδεύονται από μια καλομελετημένη λίστα κρασιών. Ναι, είναι «καταδικασμένο» να γίνει talk of the town και να σας μυήσει στην πιο αυθεντική Dine & Wine εμπειρία.

718 με γνήσια ταυτότητα. «Ψαγμένες» γεύσεις αυθεντικής κρεατοφαγικής κουλτούρας με μεσογειακές νότες «γεννούν» ένα προκλητικό μενού αποκλειστικού ενδιαφέροντος για «αμετανόητους» κρεατολάγνους. Kρέατα με ονομασία προέλευσης, ειδικές κοπές και σίτεμα ξηρής ωρίμανσης και ένας εξειδικευμένος φούρνος Josper: ένας μοναδικός συνδυασμός ψησταριάς και φούρνου ξυλοκάρβουνου που αναδεικνύει δεξιοτεχνικά τα όρια και τις γευστικές δυνατότητες της εκλεκτής πρώτης ύλης.

Η απόλυτη γευστική πληρότητα

Απολαύστε συνδυασμούς γευστικής μεστότητας και τολμηρής έντασης.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που ξεφυλλίζει κανείς το μενού που επιμελήθηκε ο ταλαντούχος σεφ Δημήτρης Στάκταρης, βιώνει ένα είδος γαστρονομικής επιμόρφωσης, καθώς αποτυπώνονται περιγραφικά τόσο τα χαρακτηριστικά της εκτέλεσης των πιάτων όσο και τα παρθένα υλικά που χρησιμοποιούνται.

Σήμα κατατεθέν, η απόλυτη έμφαση στις ιδιαίτερες και διαφορετικές κοπές των κρεάτων. Δείχνει έντονο ζήλο στην εκλεκτή πρώτη ύλη, η όποια αναδεικνύεται μέσα από την ξηρά ωρίμανσή της, καταλήγοντας, στην απόλυτη γευστική πληρότητα που μόνο ένα πολυτελές και μοντέρνο steak house με φιλόδοξο κρεατοτοφαγικό concept μπορεί να προσφέρει.

Απόλυτοι συνδυασμοί γευστικής μεστότητας και τολμηρής έντασης με πρωταγωνιστή του γαστρονομικού καμβά το Porterhouse Steak: το πιο εμπνευσμένο T-bone «πάντρεμα» σπαλομπριζόλας και φιλέτου, σερβιρισμένο με σεβασμό στην πιο νόστιμη εκδοχή του.

Ο πρωτότυπος χαρακτήρας του 718 ταιριάζει ιδανικά σε απαιτητικούς «γευσιγνώστες» αφού καλύπτει τις μοναδικές τους γαστριμαργικές ιδιαιτερότητες χαρίζοντας μια εμπειρία γευστικής ολοκλήρωσης σε ένα ακόμα πιο εύγεστο περιβάλλον!