Τα Ορεκτικά

Η Σούπα  |  6

Βελουτέ Άγριων μανιταριών, fusion μαύρης τρούφας, Crostini, Cream Cheese με άρωμα lime

Η Μοσχαρίσια Bruschetta  |  19

Μοσχαρίσιο φιλέτο, Τραγανή ciabbatta, Μουστάρδα Dijon, Καραμελωμένα κρεμμύδια, Φύλλα ρόκας, Nιφάδες παρμεζάνας, Ψητό μεδούλι μόσχου

Τα Ψητά Λαχανικά  |  12

Φρέσκα λαχανικά εποχής ψητά στον JOSPER με παλαιωμένο balsamico

Η Τριλογία Ψητών Τυριών  |  9

Ταλαγάνι Μεσσηνίας, Μανούρι Βλάστης, Φορμαέλα Αράχοβας, Πικάντικη μαρμελάδα από ντοματίνια lobello

Τα Chips  |  6

Χειροποίητα chips πατάτας αρωματισμένα με λάδι μαύρης τρούφας

Το Carpaccio Μόσχου  |  17

Carpaccio μόσχου με ρόκα, Νιφάδες παλαιωμένης παρμεζάνας ‘stravecchio’, Κρέμα λευκής τρούφας

Το Ψάρι Carpaccio |  19

Carpaccio από Πελαγίσιο Λαυράκι, Αρώματα εσπεριδοειδών, Αλάτι ‘Fleur de sel’

Φρέσκες Πατάτες Τηγανητές  |  6

Φρέσκες πατάτες τηγανητές κομμένες στο χέρι

Barbeque Spare Ribs  |  11

Χοιρινές κορτεζίνες μαριναρισμένες με μπαχαρικά, χειροποίητη ΒΒQ sauce

Το Χειροποίητο Kebab |  11

Kebab από Μοσχαρίσιο, Χοιρινό, και Αρνίσιο κιμά, σε τορτίγια με πικάντικη barbeque sauce και κρέμα γιαούρτι

Τα Μανιτάρια  |  8

Ποικιλία μανιταριών σοτέ με φρέσκο βούτυρο και φρέσκο θυμάρι

Οι Γαρίδες | 9.90 / 100γρ.

Ελληνικές φρέσκιες γαρίδες ψητές στο Josper, αρωματισμένες με sauce lime και ανθό αλατιού

Οι Σαλάτες

Chopped salad  |  13

‘Ratatouille’ φρέσκων τραγανών λαχανικών, Πανσέτα καπνιστή, Gorgonzola cheese, Vinaigrette λευκού balsamico

Τα Ντοματίνια  |  13

Κρητικά ντοματίνια, Γκερεμέζι Ηπείρου, Croûtons βοτάνων, Φρέσκα μυρωδικά, Παλαιωμένο balsamico

Burrata   |  16

Κόκκινα Βελανίδια, Πλαvσαρισμένη ντομάτα, Pesto βασιλικού, Φρέσκια ρίγανη, Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, Παλαιωμένο balsamico

Winter Salad  |  13

Ανάμεικτα baby φύλλα λαχανικών, Αχλάδι poached, Ρόδι, Καβουρδισμένα pecans, Κατσικίσιος κορμός Chevre, Vinaigrette λεμονιού με μέλι

Ζυμαρικά

Οι Παπαρδέλες  |  15

Φρέσκιες Παπαρδέλες, Άγρια μανιτάρια, Νιφάδες Παρμεζάνας, Κρέμα Porcini, Λάδι λευκής τρούφας

Το Σοφρίτο  |  16

Παραλλαγή του παραδοσιακού Κερκυραϊκού Σοφρίτο, με Linguine και Μοσχαρίσιο χτένι

Το Ριζότο   |  14

Ριζότο με Φρέσκα σπαράγγια, Φρέσκο βούτυρο, Παρμεζάνα stravecchio, Αρωματισμένο με λαδί λευκής τρούφας

Dry Αged

Σίτεμα Ξηράς Ωρίμανσης (dry aging) – Με την διαδικασία αυτή απομακρύνεται η υγρασία , τα ένζυμα στους μύες ελευθερώνονται, οι πρωτεΐνες διασπόνται και οι υδατάνθρακες μετατρέπονται σε σάκχαρα, κάνοντας το κρέας πιο τρυφερό και γλυκό. Απογειώνει το «Umami», την ουσία της νοστιμιάς και την έντονα συμπυκνωμένη γευστική πληρότητα.

Κοπές από Επιλεγμένα Ελληνικά Μοσχάρια

Ωρίμανση 30-120 ημέρες. Ρωτήστε μας για την διαθεσιμότητα

Κόντρα μπριζόλα   | 7.9 / 100γρ

(500 – 800γρ)

Τ-Βone Steak  | 8 / 100γρ

(700 – 900γρ)

Porterhouse   |  8.5 / 100γρ

(700 – 1000γρ)

Οι παραπάνω κοπές συνοδεύονται με δύο επιλογές από:
– Orecchiette βουτύρου
– Κρέμα ψητής καπνιστής μελιτζάνας
– Πουρές ψητής πατάτας
– Κρέμα σελινόριζας

Στο Josper

Ο μοναδικός συνδυασμός ψησταριάς και φούρνου ξυλοκάρβουνου συμβάλει σημαντικά στην εκτέλεση και αναδεικνύει δεξιοτεχνικά τα όρια και τις γευστικές δυνατότητες της εκλεκτής πρώτης ύλης.

To Κοτόπουλο  |  15

Ψητό Φιλέτο κοτόπουλο, Baby πατάτες βουτύρου αρωματισμένες με βότανα & cranberries, Chutney παντζαριού

Η Πανσέτα  |  15

Αργομαγειρεμένη πανσέτα, Πουρές σελινόριζας, Γλυκόξινη σάλτσα με Μεσογειακά αρώματα

Η Χοιρινή Μπριζόλα (600γρ)  |  23

Χοιρινή μπριζολοπανσέτα, Πουρές ψητής πατάτας με κόκκους μουστάρδας

Τα Μπριζολάκια  |  15

Χοιρινά μπριζολάκια λαιμού μαριναρισμένα σε μπαχαρικά & βότανα, Ψητά μανιτάρια Champignon

Ψάρι Ημέρας  |  (Τιμή ημέρας / Kg)

Ότι μας δώσει η θάλασσα το παίρνουμε.

Μοσχάρι Με Ονομασία Προέλευσης

Το κρέας στο επίκεντρο

Εκλεκτή πρώτη ύλη

Με βαθιά γνώση και έλεγχο ολόκληρης της διαδικασίας εκτροφής όπως το DNA του ζώου, τη θέση, το περιβάλλον, το είδος της τροφής και τις “ανθρώπινες” συνθήκες διαβίωσης, προσφέρουμε πιστοποιημένες “γαλαζοαίματες” ράτσες ζώων για να σας εξασφαλίσουμε τη μέγιστη ποιότητα κρέατος. Η πυκνότητα και διάταξη του ενδομυϊκού λίπους στο κρέας (marbling), υπολογισμένη άριστα, ενισχύει και προσδιορίζει τη γεύση.

Ιδιαίτερες κοπές

Οι άνθρωποι μας γνωρίζοντας την προέλευση και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κρέατος προτείνουν πάντα την καταλληλότερη πρώτη ύλη, τις κοπές και τους τρόπους ψησίματος με στόχο να ικανοποιήσουν κάθε γευστική σας επιθυμία.

BLACK ANGUS Certified Beef

Burger ‘718’ / To γνήσιο Αμερικάνικο μπιφτέκι  |  17

Ζουμερό burger από 100% Black Angus κιμά, Ντομάτα, Μαρούλι Iceberg, Καραμελωμένα κρεμμύδια, Sauce Tartar, Μετσοβόνε, Χειροποίητα chips πατάτας με αρωματισμένο λάδι μαύρης τρούφας

Outside Skirt Steak Tagliatta / Διάφραγμα Ταλιάτα (300g)  |  31

Λεπτή κοπή, από μοσχάρι Black Angus της Kansas Farms, με άρωμα και ένταση στη γεύση, New potatoes βουτύρου

Το Bon Filet (250g)  |  35

Ελληνικό μοσχαρίσιο φιλέτο με Peppercorn Sauce, Ψητές baby πατάτες, Σάλτσα Verde

Rib eye Steak Boneless / Μπριζόλα χωρίς κόκκαλο (300g)  |  35

Συνοδεύεται από κρέμα ψητής, καπνιστής, μελιτζάνας

Επιλογή από σάλτσες: Κόκκινου κρασιού  |  Peppercorn  |  Βearnaise | Blue Cheese

Επιλογή δεύτερης σάλτσας | 2

USDA CERTIFIED PRIME CUTS

(Μόνο το 2% του συνολικού Βόιου κρέατος των Η.Π.Α. διακρίνεται με αυτήν την πιστοποίηση. Ρωτήστε μας για διαθεσιμότητα και τιμή)

Picanha Steak / Καπάκι Κιλότου – Πικάνια (350 – 1000γρ)

Η πασίγνωστη και ως Βραζιλιάνικη Μπριζόλα της φάρμας Creekstone

Porterhouse Steak (900 – 1300γρ)

Ο ‘βασιλιάς’ των Τ-Bone steaks, συνδυασμός κόντρα μπριζόλας και φιλέτου

Tomahawk Steak / Μπριζόλα με κόκκαλο (1100 – 1500γρ)

Ribeye Steak με κόκκαλο…..… ‘Τσεκούρι’

Beef Fillet Mignon / Φιλέτο (240g)

Premium κοπή Black Angus, 300 days Grain Fed Beef, το πιο τρυφερό κομμάτι, Άπαχο και ταυτόχρονα ζουμερό με τη χαρακτηριστική βουτυρώδη ύφη

New York strip (400 – 1000γρ)

Ίσως το δημοφιλέστερο πιάτο της Νέας Υόρκης: Κόντρα φιλέτο νεουρκέζικης κοπής

Ribeye Steak Boneless / Μπριζόλα χωρίς κόκκαλο (400 – 1000γρ)

Premium κοπή με πλούσια, χυμώδη, μεστή γεύση και ‘γενναιόδωρο’ ενδομυϊκό λίπος

Τα Επιδόρπια

Velvet Trilogy   |  11

Βελούδινες υφές σοκολάτας, ¨Χρυσά βραχάκια brownie¨, Καραμελωμένο φύλλο κρούστας, Sauce καραμέλα, Παγωτό αλμυρής καραμέλας

Σουφλέ Τάρτα Σοκολάτας  |  9

Ζεστή Pâte brisée βανίλιας, Σοκολάτα, Παγωτό vanilla Μαδαγασκάρης

Τhe Empire State   |  22

Πύργος Armenoville, Καβουρδισμένα αμύγδαλα, Καραμέλα, Βελούδινη ganache σοκολάτας

Η Μηλόπιτα  |  10

Τάρτα με άρωμα βανίλιας και κανέλας, Καραμελωμένα μήλα, Κρέμα patisserie, Παγωτό κανέλας και Sauce Κανέλας

Tο Παγωτό  |  4 € / ‘μπάλα’

Vanilla Μαδαγασκάρης / Αλμυρή Καραμέλα / Κανέλα / Belgian Chocolate / Mango Sorbet

Κάντε την κράτησή σας!