“Για τόμαχωκ, πικάνια και δημιουργική κουζίνα στο Πανόραμα.”

Έτσι ξεκινάει το άρθρο του ο Γαστρονόμος δια χειρός της Λίνας Καπετάνιου που μας επισκέφθηκε στο εστιατόριό μας στο Πανόραμα. Και συνεχίζει:

“Η ιδέα δουλευόταν καιρό, από τότε που ο ιδιοκτήτης Νίκος Κωνσταντίνου επέστρεψε από τη Νέα Υόρκη στα πάτρια εδάφη. Οι κατάλληλοι συνεργάτες για το 718 βρέθηκαν: ο Δημήτρης Αδαμίδης στην επιμέλεια της διακόσμησης και ο νέος σεφ Δημήτρης Στάκταρης στην κουζίνα. Ο ανοιχτός χώρος με την τζαμαρία σού επιτρέπει να κοιτάς τη θέα, ρίχνοντας κλεφτές ματιές και στην ανοιχτή κουζίνα. Στο πλάι της, τα εκλεκτά, σιτεμένα Black Angus ξηρής ωρίμασης από την Ιρλανδία και αλλού, ενώ δίπλα στο μπαρ βρίσκεται ο χώρος συντήρησης κρασιών.

Σχετικά με τα πιάτα μας:

“Δοκιμάσαμε μία από τις ωραιότερες πανσέτες, αργομαγειρεμένη και μελωμένη πάνω σε πουρέ σελινόριζας που κόντραρε τη λιπαρότητα. Φρέσκια και δροσερή η σαλάτα chopped με διάφορα λαχανικά σε κυβάκια, καπνιστή πανσέτα, γκοργκοντζόλα και βινεγκρέτ λευκού βαλσάμικου. Στον καβουρμά από 3 κρεατικά με σάλτσα κρασιού και αυγό μάτι θα μπορούσε να λείπει η κρούστα μετσοβόνε που έκανε το όλον πιο «βαρύ», ενώ εμπνευσμένη στη σύλληψη και ωραία εκτελεσμένη ήταν η ιδέα του αποδομημένου παστίτσιου με λαζάνια και κρέμα φέτας.”

Μπορείτε να διαβάσετε όλο το άρθρο στο γαστρονόμο εδώ.