Τα Ορεκτικά

Η Σούπα

Βελουτέ Άγριων μανιταριών, fusion μαύρης τρούφας, Crostini, Cream Cheese με άρωμα lime

Τα Ψητά Λαχανικά

Φρέσκα λαχανικά εποχής ψητά στο JOSPER με παλαιωμένο balsamico

Η Τριλογία Ψητών Τυριών

Ταλαγάνι Μεσσηνίας, Μανούρι Βλάστης, Φορμαέλα Αράχοβας, Πικάντικη μαρμελάδα από ντοματίνια lobello

Η Μοσχαρίσια Bruschetta

Μοσχαρίσιο φιλέτο, Τραγανή ciabbatta, Μουστάρδα Dijon, καραμελωμένα κρεμμύδια, φύλλα ρόκας, νιφάδες παρμεζάνας, ψητό μεδούλι μόσχου

Τα Chips

Χειροποίητα chips πατάτας αρωματισμένα με λάδι μαύρης τρούφας

Classic Steak Tartare

Tartare από USDA Prime, Black Angus Filet Mignon, Αβοκάντο, Αγγουράκι τουρσί, Αφυδατωμένη κάπαρη, Vinaigrette μουστάρδας αρωματισμένη με λάδι τρούφας, και κρόκο αυγού

Barbeque Spare Ribs

Χοιρινές κορτεζίνες μαριναρισμένες με μπαχαρικά, χειροποίητη ΒΒQ sauce, Πατάτες τηγανιτές

Το Carpaccio Μόσχου

Carpaccio μόσχου με ρόκα, Νιφάδες παλαιωμένης παρμεζάνας ‘stravecchio’, Κρέμα λευκής τρούφας

Φρέσκες Πατάτες Τηγανητές

Φρέσκες πατάτες τηγανητές κομμένες στο χέρι

Το Carpaccio Ψάρι

Carpaccio από Πελαγίσιο Λαυράκι, Αρώματα εσπεριδοειδών, Αλάτι ‘Fleur de sel’

Τα Μανιτάρια

Ποικιλία μανιταριών σοτέ με φρέσκο βούτυρο και φρέσκο θυμάρι

Οι Σαλάτες

Chopped salad

‘Ratatouille’ φρέσκων τραγανών λαχανικών, Πανσέτα καπνιστή, Gorgonzola cheese, Vinaigrette λευκού balsamico

Τα Ντοματίνια

Τριχρωμία από ντοματίνια, Γκερεμέζι Ηπείρου, Croûtons βοτάνων, Φρέσκα μυρωδικά, Παλαιωμένο balsamico

Winter Salad

Ανάμεικτα baby φύλλα λαχανικών, Αχλάδι poached, Ρόδι, Καβουρδισμένα pecans, Κατσικίσιος κορμός Chevre, Vinaigrette λεμονιού με μέλι

Ζυμαρικά

Το Κριθαρότο

Κριθαρότο χυλωμένο σε Lobster bisque, Φιλέτο ντομάτας, Φρέσκα μυρωδικά της Ελληνικής Γής, Αστακός Ατλαντικού

Οι Παπαρδέλες

Φρέσκιες Παπαρδέλες, Άγρια μανιτάρια, Νιφάδες Παρμεζάνας, Κρέμα Porcini, Λάδι λευκής τρούφας

Το Σοφρίτο

Παραλλαγή του παραδοσιακού Κερκυραϊκού Σοφρίτο, με Linguine και Μοσχαρίσιο χτένι

Platters

Αναζητήσαμε και σας προσφέρουμε μοναδικά τυριά και αλλαντικά υψηλής ποιότητας από επιλεγμένους παραγωγούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ξεκινήστε με αυτά το γεύμα σας ως ορεκτικό.

Ανακαλύψτε το ιδανικό ζευγάρωμά τους ανάμεσα στα κρασιά της πλούσιας κάβας μας και στις πολλές επιλογές ποτών που προσφέρει το μπαρ μας.

Ολοκληρώστε την γευστική σας απόλαυση ως επιδόρπιο.

Τα τυριά / 100gr

Γραβιέρα Κρήτης
Μετσοβόν
Roquefort
Parmigiano Reggiano
Αρσενικό Νάξου
Παλαιωμένο Gouda

Τα Αλλαντικά / 100gr

Prosciutto Di Parma
Σαλάμι Λευκάδος
Jamon Iberico
Coppa Dolce

Στο Josper

Ο μοναδικός συνδυασμός ψησταριάς και φούρνου ξυλοκάρβουνου συμβάλλει σημαντικά στην εκτέλεση και αναδεικνύει δεξιοτεχνικά τα όρια και τις γευστικές δυνατότητες της εκλεκτής πρώτης ύλης.

To Κοτόπουλο

Ψητό Φιλέτο κοτόπουλο, Baby πατάτες βουτύρου αρωματισμένες με βότανα & cranberries, Chutney παντζαριού

Η Πανσέτα

Αργομαγειρεμένη πανσέτα, Πουρές σελινόριζας, Γλυκόξινη σάλτσα με Μεσογειακά αρώματα

Η Χοιρινή Μπριζόλα (600γρ)

Χοιρινή μπριζολοπανσέτα, Πουρές ψητής πατάτας με κόκκους μουστάρδας

Το αρνάκι

Ελληνικά Αρνίσια παιδάκια, Γαλλικής κοπής, μαριναρισμένα με άγρια βότανα του βουνού

Τα Μπριζολάκια

Χοιρινά μπριζολάκια λαιμού μαριναρισμένα σε μπαχαρικά & βότανα, Ψητά μανιτάρια Champignon

Ψάρι Ημέρας

Ότι μας δώσει η θάλασσα το παίρνουμε.

Μοσχάρι Με Ονομασία Προέλευσης

Το κρέας στο επίκεντρο

Εκλεκτή πρώτη ύλη

Με βαθιά γνώση και έλεγχο ολόκληρης της διαδικασίας εκτροφής όπως το DNA του ζώου, τη θέση, το περιβάλλον, το είδος της τροφής και τις “ανθρώπινες” συνθήκες διαβίωσης, προσφέρουμε πιστοποιημένες “γαλαζοαίματες” ράτσες ζώων για να σας εξασφαλίσουμε τη μέγιστη ποιότητα κρέατος. Η πυκνότητα
και διάταξη του ενδομυϊκού λίπους στο κρέας (marbling), υπολογισμένη άριστα, ενισχύει και προσδιορίζει τη γεύση.

Σίτεμα Ξηράς  Ωρίμανσης (dry aging)

Με την διαδικασία αυτή απομακρύνεται η υγρασία , τα ένζυμα στους μύες ελευθερώνονται, οι πρωτεΐνες διασπώνται και οι υδατάνθρακες μετατρέπονται σε σάκχαρα, κάνοντας το κρέας πιο τρυφερό και γλυκό. Απογειώνει το «Umami», την ουσία της νοστιμιάς και την έντονα συμπυκνωμένη γευστική πληρότητα.

Ιδιαίτερες κοπές

Οι άνθρωποι μας γνωρίζοντας την προέλευση και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κρέατος προτείνουν πάντα την καταλληλότερη πρώτη ύλη, τις κοπές και τους τρόπους ψησίματος με στόχο να ικανοποιήσουν κάθε γευστική σας επιθυμία.

BLACK ANGUS Certified Beef

Burger ‘718’ / To γνήσιο Αμερικάνικο μπιφτέκι

Ζουμερό burger από 100% Black Angus κιμά, Ντομάτα, Μαρούλι Iceberg, Καραμελωμένα κρεμμύδια, Sauce Tartar, Μετσοβόνε, Χειροποίητα chips πατάτας με αρωματισμένο λάδι μαύρης τρούφας

Outside Skirt Steak Tagliatta / Διάφραγμα Ταλιάτα (300gr)

Λεπτή κοπή, από μοσχάρι Black Angus της Kansas Farms, με άρωμα και ένταση στη γεύση, New potatoes βουτύρου

Το Bon Filet (250gr)

Ελληνικό μοσχαρίσιο φιλέτο με Peppercorn Sauce, Ψητές baby πατάτες, Σάλτσα Verde

Η Ελληνική Σπαλομπριζόλα (500 – 600gr)

Σπαλομπριζόλα από μοσχάρι Ελληνικό Αριδαίας, Dry aged 45 – 60 ημέρες, Orecchiette βουτύρου

Rib eye Steak Boneless / Μπριζόλα χωρίς κόκκαλο (300gr)

Σερβίρεται με κρέμα ψητής, καπνιστής μελιτζάνας

USDA CERTIFIED PRIME CUTS

(Μόνο το 2% του συνολικού Βόιου κρέατος των Η.Π.Α. διακρίνεται με αυτήν την πιστοποίηση. Ρωτήστε μας για διαθεσιμότητα και τιμή)

Picanha Steak / Καπάκι Κιλότου – Πικάνια (350 – 1000gr)

Η πασίγνωστη και ως Βραζιλιάνικη Μπριζόλα της φάρμας Creekstone

Porterhouse Steak (900 – 1300gr)

Ο ‘βασιλιάς’ των Τ-Bone steaks, συνδυασμός κόντρα μπριζόλας και φιλέτου

Tomahawk Steak / Μπριζόλα με κόκκαλο (1100 – 1500gr)

Ribeye Steak με κόκκαλο…..… ‘Τσεκούρι’

Beef Fillet Mignon / Φιλέτο (240gr)

Premium κοπή Black Angus, 300 days Grain Fed Beef, το πιο τρυφερό κομμάτι, Άπαχο και ταυτόχρονα ζουμερό με τη χαρακτηριστική βουτυρώδη ύφη

New York strip (400 – 850gr)

Ίσως το δημοφιλέστερο πιάτο της Νέας Υόρκης: Κόντρα φιλέτο νεουρκέζικης κοπής

Ribeye Steak Boneless / Μπριζόλα χωρίς κόκκαλο

Premium κοπή με πλούσια, χυμώδη, μεστή γεύση και ‘γενναιόδωρο’ ενδομυϊκό λίπος

Επιλογή από σάλτσες: Κόκκινου κρασιού  |  Peppercorn  |  Βearnaise

Τα Επιδόρπια

Τα Cheesecakes

Τριλογία Cheesecakes (Κλασσικό / New York / Mouse) σε ‘χώμα’ Oreo και σάλτσα framboise

Velvet Trilogy

Βελούδινες υφές σοκολάτας, ‘ Χρυσά βραχάκια brownie’, Καραμελώμενο φύλλο κρούστας, Sauce καραμέλα, Παγωτό αλμυρής καραμέλας

Σουφλέ Τάρτα Σοκολάτας

Ζεστή Pâte brisée βανίλιας, Σοκολάτα, Παγωτό vanilla Μαδαγασκάρης

Η Μηλόπιτα

Τάρτα με άρωμα βανίλιας και κανέλας, Καραμελωμένα μήλα, Κρέμα patisserie, Παγωτό κάστανο και Sauce Κανέλας

Tο Παγωτό

Vanilla Μαδαγασκάρης / Αλμυρή Καραμέλα / Belgian Chocolate / Mango Sorbet

Κάντε την κράτησή σας!

Επικοινωνία

Ν. Λεοντίδη 6
55236, Πανόραμα

Δευτέρα:Κλειστά
Τρίτη:20:00 – 01:00
Τετάρτη – Σάββατο:14:00 – 01:00
Κυριακή:14:00 – 23:00