Τα Ορεκτικά

Tα Μανιτάρια

Ποικιλία μανιταριών σοτέ με φρέσκο θυμάρι

€  6.00

Η Μεσογειακή Bruschetta

Το ιταλικό antipasti με αρωματισμένα ντοματίνια, fφέσκια mozzarella ‘Fior di latte’, πάστα σκόρδου, coppa dolce

€  8.70

Τα Ψητά Λαχανικά

Φρέσκα λαχανικά εποχής ψητά στο JOSPER με παλαιωμένο balsamico

€  7.50

Η Τριλογία Ψητών Τυριών

Ταλαγάνι Μεσσηνίας, Μανούρι Βλάστης, Φορμαέλα Αράχωβας, Πικάντικη μαρμελάδα από ντοματίνια lobello

€  8.50

Φρέσκες Πατάτες Τηγανητές

Φρέσκες πατάτες τηγανητές κομμένες στο χέρι

€  6.00

Η Τάρτα

Pâte brisée, Καραμελωμένα πράσα & κρεμμύδια, Τυρί Chevre, Αφυδατωμένες ελιές, Mousse φέτας, Αρωματικά βότανα

€  9.00

Το Ψάρι

Carpaccio ή Tartare φρέσκου ψαριού ημέρας, Αρώματα εσπεριδοειδών, Αλάτι ‘Fleur de sel’

€  14.00

Τα Chips

Χειροποίητα chips πατάτας αρωματισμένα με λάδι μαύρης τρούφας

€  6.00

Οι Φτερούγες Κοτόπουλου

Ψητές φτερούγες κοτόπουλου μαριναρισμένες με Oyster sauce και σησαμέλαιο, Ταρτάρ λαχανικών

€  7.00

Το Carpaccio Μόσχου

Carpaccio μόσχου με ρόκα, Νιφάδες παλαιωμένης παρμεζάνας ‘stravecchio’, Κρέμα λευκής τρούφας

€  15.70

Ο Καβουρμάς

‘Μωσαϊκό’ 3 κρεάτων, Σάλτσα κρασιού, Αυγό ‘μάτι’, Κρούστα μετσοβόνε

€  11.90

Platters Τυριών & Αλλαντικών

Ανακαλύπτουμε και σας προσφέρουμε ιδιαίτερες συνθέσεις τυριών και αλλαντικών υψηλής ποιότητας από επιλεγμένους παραγωγούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό, που συνοδεύονται από ψωμιά, κριτσίνια, φρούτα, μαρμελάδες, τσάτνευ, σάλτσες ή ξηρούς καρπούς, ανάλογα με την εποχή.

Αν το ζητήσετε μπορούμε να προτείνουμε συγκεκριμένα προϊόντα που να ικανοποιούν τις προσδοκίες σας ανάλογα αν θέλετε να :

Ξεκινήστε το γεύμα σας

Ανακαλύψτε το ιδανικό ζευγάρωμα τους ανάμεσα στα κρασιά της πλούσιας κάβας μας και στις πολλές επιλογές ποτών που προσφέρει το μπαρ μας
Ολοκληρώσετε την γευστική σας απόλαυση πριν από το επιδόρπιο

Τυριά

€  15.00

Τυριά & Αλλαντικά

€  18.00

Οι Σαλάτες

Steak Salad

Skirt steak ταλιάτα, Mesclan, Ψητά ντοματίνια & πιπεριές, Νιφάδες παρμεζάνας, Vinaigrette λευκής τρούφας & lime

€  17.50

Chopped salad

‘Ratatouille’ φρέσκων τραγανών λαχανικών, Πανσέτα καπνιστή, Blue cheese, Vinaigrette λευκού balsamico

€  11.00

Τα Ντοματίνια

Τριχρωμία από ντοματίνια, Γκερεμέζι Ηπείρου, Croutons βοτάνων, Φρέσκα μυρωδικά, Παλαιωμένο balsamico

€  13.00

Greens & Berries

Ανάμεικτα baby φύλλα λαχανικών, Φρούτα του δάσους, Καβουρδισμένα φιστίκια Αιγίνης, Vinaigrette λεμονιού με μέλι

€  10.00

Η δική μας Caesar

Καρδιές μαρουλιού Romaine & Iceberg, Ψητό φιλέτο κοτόπουλο, Σύγκλινο Μάνης, Βραστό αυγό, Caesar dressing

€  13.00

Σαλάτα Εποχής

Προσαρμοσμένη αμιγώς στην πρώτη ύλη. Ο Chef μας διαλέγει για εσάς τα πιο φρέσκα λαχανικά ανάλογα με την εποχή, και τα παντρεύει στο πιάτο σας.

Τιμή ημέρας

Ζυμαρικά & Ριζότο

Οι Παπαρδέλες

Φρέσκιες παπαρδέλες, Άγρια μανιτάρια, Νιφάδες Παρμεζάνας, Κρέμα Porcini, Λάδι λευκής τρούφας

€  14.00

Το Σοφρίτο

Παραλλαγή του Κερκυραϊκού Σοφρίτο με Linguine και μοσχαρίσιο χτένι

€  13.00

Το Ριζότο Ημέρας

Αλλάζει ανάλογα με τη εποχικότητα των υλικών και τη …διάθεση του Chef

Τιμή Ημέρας

Το ‘Pasticcio’

Λαζάνια γεμιστά με μοσχαρίσιο κιμά, Φρέσκια Béchamel, Σάλτσα ντομάτας & ψητής κόκκινης πιπεριάς, ‘Κρέμα’ φέτας

€  12.50

Τα Κυρίως πιάτα

Ο Βλάχος

Φιλέτο ‘Βλάχου’, Ραγού πράσινων λαχανικών σε κρέμα lime, Tuile με μελάνι σουπιάς

€  26.90

To Κοτόπουλο

Ψητό Φιλέτο κοτόπουλο, Baby πατάτες βουτύρου αρωματισμένες με βότανα & cranberries, Chutney παντζαριού

€  15.50

Η Πανσέτα

Αργομαγειρεμένη πανσέτα, Πουρές σελινόριζας, Γλυκόξινη σάλτσα με μεσογειακά αρώματα

€  15.00

Το  Φιλέτο Μόσχου ‘En Rosse’

Διπλομαγειρεμένο φιλέτο μόσχου, Κρέμα καπνιστής μελιτζάνας, Σάλτσα ‘Porto’

€  34.50

Στο Josper

Ο μοναδικός συνδυασμός ψησταριάς και φούρνου ξυλοκάρβουνου συμβάλλει σημαντικά στην εκτέλεση και αναδεικνύει δεξιοτεχνικά τα όρια και τις γευστικές δυνατότητες της εκλεκτής πρώτης ύλης.

Το Ψάρι

Φιλέτο πελαγίσιας Τσιπούρας, Καρότα ‘Spaghetti’, Χόρτα εποχής, Αρωματικό λαδολέμονο

€  21.50

Burger ‘718’ /  To γνήσιο Αμερικάνικο Burger (300gr)

Ζουμερό burger από 100% Black Angus κιμά, Ντομάτα, Μαρούλι Iceberg, Καραμελωμένα κρεμμύδια, Sauce Tartar, Μετσοβόνε, Χειροποίητα chips πατάτας αρωματισμένα με λάδι μαύρης τρούφας

€  15.90

Τα Μπριζολάκια

Χοιρινά μπριζολάκια λαιμού μαριναρισμένα σε μπαχαρικά & βότανα, Ψητά μανιτάρια Champignon

€ 13.00

Η Χοιρινή Μπριζόλα (600gr)

Χοιρινή μπριζολοπανσέτα, Πουρές ψητής πατάτας με κόκκους μουστάρδας

€ 19.90

Η Σταβλίσια (1200-1800gr)

Μπριζόλα με κόκκαλο, ξηρής ωρίμανσης 30-45 ημερών, από επιλεγμένη Ιταλική φάρμα, Ψητά λαχανικά

€  57.80/ kg

Η Ελληνική Σπαλομπριζόλα (600gr)

Σπαλομπριζόλα από μοσχάρι Ελληνικής εκτροφής, Orecchiette βουτύρου

€  29.70

Το Bon Fillet (250gr)

Ελληνικό μοσχαρίσιο φιλέτο με Peppercorn sauce, Ψητές baby πατάτες σε σάλτσα Verde

€  31.00

Boneless Ribeye Steak / Μπριζόλα χωρίς κόκκαλο (300 gr)

Σερβίρεται με Κρέμα ψητής μελιτζάνας

€  26.50

Black Angus Inside Skirt Steak Tagliata / Διάφραγμα ταλιάτα (300 gr)

Λεπτή κοπή από Black Angus Αυστραλίας πολύτιμη για το άρωμα και την ένταση στη γεύση, Baby πατάτες βουτύρου

€  22.90

Black Angus Picanha steak / Καπάκι Κιλότου – Πικάνια (300 gr)

Η γνωστή και ως Βραζιλιάνικη Μπριζόλα της φάρμας ‘Great Omaha USA’, ψητές hash potatoes

€  24.70

Μοσχάρι Με Ονομασία Προέλευσης

Εκλεκτή πρώτη ύλη

Με βαθιά γνώση και έλεγχο ολόκληρης της διαδικασίας εκτροφής όπως το DNA του ζώου, τη θέση, το περιβάλλον, το είδος της τροφής και τις “ανθρώπινες” συνθήκες διαβίωσης,  προσφέρουμε πιστοποιημένες “γαλαζοαίματες” ράτσες ζώων για να σας εξασφαλίσουμε τη μέγιστη ποιότητα κρέατος. Η πυκνότητα και διάταξη του ενδομυϊκού λίπους στο κρέας (marbling), υπολογισμένη άριστα, ενισχύει και προσδιορίζει τη γεύση.

Σίτεμα Ξηράς  Ωρίμανσης (dry aging)

Με την διαδικασία αυτή απομακρύνεται η υγρασία , τα ένζυμα στους μύες ελευθερώνονται, οι πρωτεΐνες διασπόνται και οι υδατάνθρακες μετατρέπονται σε σάκχαρα,  κάνοντας  το κρέας πιο τρυφερό και γλυκό. Απογειώνει  το «Umami», την ουσία της νοστιμιάς και την έντονα συμπυκνωμένη γευστική πληρότητα.

Ιδιαίτερες κοπές

Οι άνθρωποι μας γνωρίζοντας  την προέλευση και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κρέατος  προτείνουν πάντα την καταλληλότερη πρώτη ύλη, τις  κοπές και τους τρόπους ψησίματος με στόχο να ικανοποιήσουν κάθε γευστική σας  επιθυμία.

PRIME CUTS

(Ρωτήστε μας για διαθεσιμότητα και τιμή)

Boneless Ribeye Steak / Μπριζόλα χωρίς κόκκαλο (350 – 700 gr)

Premium κοπή Black Angus με πλούσια, χυμώδη, μεστή γεύση και «γενναιόδωρο» ενδομυϊκό λίπος

Porterhouse Steak (850 – 1100 gr)

O ‘βασιλιάς’ των Τ-Bone steaks, συνδυασμός κόντρα μπριζόλας και φιλέτου, της φάρμας ‘I.B.P USA’

Tomahawk steak / Μπριζόλα με κόκκαλο (1000 – 1400 gr)

Ribeye Steak Black Angus Αυστράλιας με κόκκαλο… «τσεκούρι» ξηρής ωρίμανσης 14-21 ημερών

Beef Fillet / Φιλέτο (240 gr)

Premium κοπή Black Angus Αυστραλίας ‘200 days Grain Fed’
Το πιο τρυφερό κομμάτι, άπαχο και ταυτόχρονα ζουμερό με τη χαρακτηριστική βουτυρώδη υφή

New York Strip (350 – 600 gr)

Ίσως το δημοφιλέστερο πιάτο της Νέας Υόρκης: Κόντρα φιλέτο νεοϋρκέζικης κοπής

Επιλογή από σάλτσες:  Κόκκινου κρασιού  /  Peppercorn /  ‘718’

Τα Συνοδευτικά (€ 5.00)

Ο Πουρές Πατάτας

Μεταξένιος πουρές ψητής πατάτας, Σάλτσα από μεδούλι μόσχου, Ξύσμα λεμονιού

Το Σπανάκι

Φρέσκο σπανάκι σοτέ με αρωματικό βούτυρο

Η Κρέμα μελιτζάνας

Βελούδινη κρέμα από καπνιστή ψητή μελιντζάνα

Τα Επιδόρπια

Τα Cheesecakes

Τριλογία Cheesecakes (Κλασσικό / New York / Mousse) σε ‘χώμα’ Oreo και σάλτσα framboise

€  9.00

Velvet Trilogy

Βελούδινες υφές σοκολάτας, ‘Χρυσά βραχάκια brownie’, Καραμελώμενο φύλλο κρούστας, Κρέμα & Παγωτό αλμυρής καραμέλας

€  10.00

Σουφλέ Τάρτα Σοκολάτας

Ζεστή Pâte brisée βανίλιας, Σοκολάτα, Παγωτό Vanilla Μαδαγασκάρης, Σάλτσα Αγκριοκέρασο

€  8.00

Το Παγωτό

Vanilla Μαδαγασκάρης / Αλμυρή Καραμέλα / Belgian Chocolate / Μάνγκο Sorbet

€   4.00 /  ‘μπάλα’

Κάντε την κράτησή σας!

Ν. Λεοντίδη 6
55236, Πανόραμα

Δευτέρα: 19:00 – 00:00
Τρίτη – Πέμπτη: 13:00 – 00:00
Παρασκευή – Σάββατο: 13:00 – 01:00
Κυριακή: 13:00 – 23:00